Щоденник навчання курсу Intel


Мета основного курсу Intel
«Навчання для майбутнього» - допомогти вчителям розвинути навички навчання, що базуються на навчальних потребах учнів, за допомогою інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) та методу проектів.

1 модуль:  Мені сподобавався 1 модуль, тому що, я ознайомилася з цілями та завданями тренінгу. Навчилася працювати з ресурсами тренінгу: посібником, сайтом освірніх програм, електронним довідником. Створила власний блог, де можу ділитися своїми враженями з вами.

2 модуль: В другому модулі ознайомилася з методами навчальних проектів. Створила публікацію, де чітко розкрила особливості використання методів навчальних проектів.

3 модуль: В цьому електро.таблицю з даними та відповідною діаграмою про результати опитування по темі" Роль кольору в дизайні посуду та їх психологічний вплив"

4 модуль: Даний модуль навчив мене оцінювати учнів, створювати документи для оцінювання, та розробляти презентацію на основі вибраної теми:" Роль кольору в дизайні посуду та їх психологічний вплив".

5 модуль: Ми обговорили в даному модулі шляхи забезпечення виконання вимог державних стандартів та навчальних програм. На основ цих знаннь адаптувала форму оцінювання для учнів різних груп, відповідно до завдань власного уроку.

6 модуль:Ми обговорили проблеми безпечного та відповідального використання інтернету. Створила документ для спільного редагування та надала різний рівень доступу для користувачів.

7 модуль: На цьому модулі ми визначили стратегії, які жозволять учням адаптуватися до навчання за методом проектів та в навчальному середовищі спрямованому на розвиток учнів. Сворила приклад учнівської презентації по темі" Роль кольору в дизайні посуду та їх психологічний вплив", для демонстрації виконання учнями проекту.

8 модуль: На цьому модулі я створила форму оцінювання для прикладу учнівської роботи, а саме створила тест в картинках.

9 модуль: На цьому модулі я створила інструмент оцінювання для заохочення учнів до самоспрямованості в навчані, а саме створила текстовий документ.

10 модуль:Ми створили документ для фасилітації, та описала в блозі свої враження від даного курсу.
11 модуль: Ми обговорили шляхи організації демонстрації результатів учнівських проектів. Та підгоувала портфоліо. також оцінила портфоліо інших учасників.

Даний курс ознайомив мене з великою кількістю інструментів та матеріалів, які будуть допомагати мені в педагогічній діяльності та можливість співпрацюввати з іншими колегами.


Коментарі